אנה ארונוב מכינה לחם טחינה ללא גלוטן | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אנה ארונוב מכינה לחם טחינה ללא גלוטן עבור ספר המתכונים של שופרסל גרין

תמונה גרסת הדפסה

לחם ללא לישה וללא גלוטן שמכינים ברגע 

לחם טחינה של אנה ארונוב

חומרים: 

6 כפות טחינה אורגנית מלאה green
2 כפות סילאן green
4 ביצים L  שופרסל
כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח

1/2 כוס גרעיני חמניה green

 

אופן ההכנה: 

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה לקבלת בלילה אחידה.
  2. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק מרופדת נייר אפיה. 
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כחצי שעה. 
  4. מוציאים מהתנור ומצננים לפני הפריסה.

לספר המתכונים המלא - לחצו כאן:

ספר המתכונים של שופרסל גרין

עוד ממני

לא כדאי לפספס