אבי ביטון עם מתכון קליל לימים בבית | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אבי ביטון עם מתכון גם לילדים

תמונה גרסת הדפסה

 

כשימים קשים ומוזרים כאלה עוברים עלינו, המטבח זה המקום הכי מנחם והכי מרגיע שיש מבחינתי.

גם מבחינתכם?

לכולם יש חשק למתוק, לקינוחים ולמתכונים שקל להכין עם הילדים בבית, וגם לי…אז אני מצרף לכם מתכון סופר טעים ללא גלוטן, לעוגת שוקולד מפנקת והכי קלה להכנה, רק כמה מרכיבים ויש לכם עוגה מפנקת שמתאימה לכולם.

מעל אפשר לקשט בציפוי שוקולד מומס עם סוכריות, תותים חתוכים, קוקוס או קצפת, תלוי מה אוהבים אצלכם בבית.

עוגת שוקולד מושלמת, קלה להכנה וללא גלוטן

מצרכים:

8 ביצים

450 גרם שוקולד מריר 60% קקאו

225 גרם חמאה

 

אופן ההכנה :

  1. במיקסר מקציפים את הביצים כעשר דקות במהירות גבוהה.
  2. בבן מארי ממיסים את השוקולד ומוסיפים את החמאה ומערבבים היטב 
  3. מקפלים את הביצים לתערובת השוקולד ויוצקים לתבנית בקוטר 26 משומנת.
  4. אופים בתנור בחום של 180 מעלות בבן מארי כ-15 דקות.
  5. מוציאים ועוטפים בנייר כסף וממשיכים לאפות עוד כ-12 דקות.

תיהנו ותייגו אותי אם אתם מעלים לאינסטוש, אשמח לראות את הקינוחים שלכם!

עוד ממני

לא כדאי לפספס