אבי ביטון עם מתכון סביצ'ה לכבוד יום האישה | מגזין שופרסל - נבחרת גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אבי ביטון מקדיש את יום האישה לבתו נעה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסביצ'ה דניס

את יום האישה השנה אני מקדיש לנעה, הבת שלי. לכבודה, נחגוג ביחד עם אחיה בארוחה שהיא אוהבת במיוחד. אני נהנה לבשל לילדים שלי בבית, והמנה האהובה עליהם במיוחד היא דווקא לא אוכל ביתי כמו שניצל ופתיתים אלא דווקא מנה שאפשר לפגוש במסעדות - סביצ'ה, מנת דגים נאים שהכנתי עשרות פעמים בווריאציות שונות, קלאסיקה מנצחת. 

מתכון סביצ'ה דניס

מצרכים:

500 גרם דניס נקי מעור ומעצמות, פרוס לפרוסות דקות 

לימון טרי

מלח גס

1 בצל סגול, פרוס דק

1 מלפפון קצוץ

חצי עגבנייה, קצוצה

עלי נענע קצוצים

פטרוזיליה קצוצה

כוסברה קצוצה

מלח

שמן זית

כשמכינים את המנה למבוגרים אפשר וכדאי להוסיף פלפל ירוק חריף, פרוס דק (או האבנרו לאמיצים)

אופן ההכנה:

  1. מניחים את פרוסות הדגים בצלחת שטוחה ומפזרים מעל מעט מיץ לימון ומלח.
  2. מערבבים את שאר המרכיבים ומרכיבים סלט מעל הדגים. מעל מפזרים שמן זית ומספר גרגרי מלח.
  3. בתיאבון!

*ממליץ לאכול עם טחינה בצד 

*אפשר לקלות באגט, פיתה ללא גלוטן או כל לחם שאתם אוהבים לסוג של ברוסקטה ביתית שתספוג את הטעמים של הדג והסלט -  נעה לא אוכלת גלוטן אז אנחנו ויתרנו!

שיהיה יום אישה שמח וטעים לכולם!

עוד ממני

לא כדאי לפספס