קציצות דגים של אבי ביטון | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אבי ביטון במתכון קציצות דגים עבור ספר המתכונים של שופרסל גרין

תמונה גרסת הדפסה

קציצות דגים פשוטות וקלות להכנה בטעמים של בית 

קציצות דגים של אבי ביטון

חומרים:
500גרם דג ים לבן קצוץ שופרסל
2 פרוסות חלה מושרות במים, סחוטות וקצוצות
צרור כוסברה קצוצה
1 בצל לבן קצוץ דק
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח דק שופרסל
פלפל שחור במיכל שופרסל
1 ביצה שופרסל
5שיני שום כתושות

לרוטב:
1/4 כוס שמן קנולה green
4 עגבניות קצוצות
1 כף פפריקה מרוקאית שופרסל
1 כפית כמון במיכל שופרסל
צרור כוסברה קצוצה
1 פלפל אדום חריף פרוס דק
1 כף גדושה אריסה מרוקאית
1 כפית שטוחה כורכום
10 שיני שום כתושות
2 כוסות מים


אופן ההכנה:
1. הרוטב: בסיר רחב עם שמן קנולה מטגנים עגבניות, פלפל חריף ושום. מוסיפים אריסה, פפריקה, כורכום, כמון, כוסברה ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים חצי שעה.

2. בינתיים מערבבים את חומרי הקציצות ויוצרים כדורים בגודל בינוני (בערך 70 גרם לקציצה(.

3. מכניסים את הקציצות אחת אחת לתוך הרוטב ומבשלים 20 דקות.

 

לספר המתכונים המלא - לחצו כאן:

עוד ממני

לא כדאי לפספס