גלידת קשיו מלוח דלת קלוריות של קורל חוטה
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

גלידת קשיו מלוח דלת קלוריות של קורל חוטה

תמונה גרסת הדפסה

גלידה ביתית טעימה ובריאה בקלי קלות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: שעה
  • מספר מנות: 4-5

מצרכים:

לגלידה:

1 שמנת 24% להקצפה ״שופרסל״

150 מ״ל חלב 1% שופרסל

3 כפות פודינג וניל

לקשיו מקורמל מלוח:

20 גרם קשיו טבעי קצוץ ״שופרסל״

10 גרם דבש (כף)

קורט מלח

לקרם קשיו:

כף ממרח קשיו טבעי ״שופרסל״

2 כפות מים

כף אבקת סוכר 

אופן הכנה:

1. בקערת מיקסר שמים שמנת להקצפה, חלב ופודינג וניל ומקציפים למשך 6 דק עד קרם סמיך.

2. על מחבת קולים את אגוזי הקשיו, מוסיפים כף דבש וחצי כפית מלח. ברגע שהקשיו משחים מורידים את המחבת מהאש ומניחים בצד לצינון.

3. לקרם קשיו - מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הקרם עד איחוד (דומה להכנה של טחינה).

4. מוזגים את כל בלילת הגלידה למיכל, מוסיפים מעל הגלידה את הקרם קשיו ומעליה את הקשיו המקורמל המלוח.

5. מעבירים למקפיא ל-5 שעות לפחות.

עוד מתכונים שווים

אל תפספסו