גלידוניות חמאת בוטנים טבעוניות בציפוי שוקולד של אולגה - המרכיב הסודי
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

גלידוניות חמאת בוטנים טבעוניות בציפוי שוקולד של אולגה - המרכיב הסודי

תמונה גרסת הדפסה

פינוק מרענן ומושלם, שהוא גם טבעוני!

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: שעה
  • מספר מנות: 25-30 גלידוניות

מצרכים:

לגלידוניות:

510 גרם (1 מכל) חמאת בוטנים חלקה שופרסל

400 מ"ל (1 פחית) קרם קוקוס שופרסל

80 מ"ל (1/3 כוס) מייפל טבעי שופרסל

80 גרם (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל שופרסל

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר שופרסל מומס

2 כפות שמן

לקישוט:

זילופי שוקולד מומס

בוטנים קצוצים

אופן הכנה:

1. מכינים את הגלידוניות: מערבלים את כל המרכיבים בקערת מיקסר עם וו בלון לתערובת אחידה. מעבירים לשקית זילוף.

2. יוצקים את התערובת לתבנית סיליקון או תבנית קרח ומעבירים למקפיא ל-3 שעות לפחות להתייצבות מלאה (מומלץ לילה שלם).

3. מכינים את הציפוי: מערבבים את השוקולד המומס והשמן לתערובת אחידה וחלקה.

 4. מחלצים את הגלידוניות מהתבנית, טובלים בשוקולד, מנערים קלות את העודפים ומעבירים לקרש מרופד בנייר אפייה. מעבירים לקירור לרבע שעה לפחות להתייצבות השוקולד.

5. מזלפים שוקולד מומס, מפזרים שברי בוטנים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר או מקפיא.

עוד מתכונים שווים

אל תפספסו