יום הפסטה הבינלאומי: רביולי שוקולד מקמח מלא של תומר אומנסקי
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

יום הפסטה: רביולי שוקולד מקמח מלא

תמונה גרסת הדפסה

יום הפסטה: הרביולי המתוק מאוזן שלי 

מי לא אוהב פסטה? אני לא מכיר אף אחד כזה ואם יש כאלה תפנו אותם אליי דחוף לטיפול זריז. כי זה נשמע לא סביר!

אם הייתם שואלים אותי לפני שנתיים מה הייתי מכין ליום הפסטה הייתי עונה לכם קנלוני גבינות מפוצץ בגבינות צהובות מטורפות, בולגריות ומה לא....

אבל!

אם כבר שחיתות מאוזנת, אז אני הולך על זה בכל הכוח. בשבועיים האחרונים המטבח שלי הפך למעבדת רביולי מאוזן ומושחת. ניסיתי אותו עם קמח שיבולת שועל, ניסיתי עם גבינות רזות, ניסיתי עם קמח כוסמת, ניסיתי, ניסיתי וניסיתי!!!

אחרי כל הניסיונות, אני שמח לבשר לכם שהכנתי לכם מתכון מטורף לרביולי שוקולד עם גבינה, מתכון באמת מיוחד שיגרום לכם למינימום יסורי מצפון ומקסימום חוויה. כדי להגיע למרקם כיפי וטעים כמו בקמח לבן רגיל, החלטתי להכין בצק פסטה רבוך המאפשר תחושה נימוחה בפה.

 

מרכיבים: 

לבצק רביולי:

1/2 כוס שמן קנולה

1/2 כוס מים

1/2 כפית מלח

2 כפיות סוכר חום

200 גרם קמח מלא GREEN

3 ביצים

150 גרם קמח לבן + 100 גרם קמח מלא GREEN

 

למילוי:

500 גרם גבינת טבורג 

350 גרם ממרח אגוזי לוז אורגני GREEEN

כף קורנפלור

 

להגשה: 

100 מ"ל שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר 

 

אופן ההכנה: 

  1. בקלחת מרתיחים שמן, מים, מלח וסוכר. מוסיפים את הקמח המלא (200 גרם) ומערבבים עד לקבלת בצק יציב שנפרד מדפנות הקלחת. 
  2. מקררים כרבע שעה ומעבירים לקערת המיקסר, מוסיפים בהדרגה את הביצים ומערבבים.
  3. מוסיפים את שני הקמחים שנותרו לנו ולשים עד לאיחוד הבצק.
  4. מקררים את הבצק כחצי שעה במקרר.
  5. מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים. 
  6. מערבבים היטב את חומרי המילוי וממלאים את הבצק.
  7. מהדקים את הרביולי ומבשלים אותם במים רותחים כ-12 דקות.
  8. להגשה: ממיסים שוקולד עם שמנת ומערבבים.  
  9. מגישים עם רוטב שוקולד חם, פקאן קלוי ושמנת חמוצה. 

תיהנו!




עוד

לא כדאי לפספס