נטלי דדון מגישה לריף פסטה מחיטה מלאה | we live green - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

יום הפסטה: אותה פסטה, בטוויסט מאוזן

תמונה גרסת הדפסה

יום הפסטה: מיקס חדש בצלחת - פסטה מחיטה מלאה

לא ייאמן כמה מהר עבר החודש האחרון, שהוא גם החודש הראשון של האתגר.

במחשבה על השבועות האחרונים, אני יכולה לומר שאני כבר מרגישה את הנגיעות הקטנות של האתגר על חיי.

עצם המודעות והמחשבה עליו לצד הדרייב להגשמת היעדים האישיים שהצבתי לעצמי, גורמת לי לאט לאט לבצע בחירות טובות באופן טבעי. שתלתי את האתגר במחשבה, ואני בטוחה שתצמח מכך תשומת לב חדשה לפרטים הקטנים בבית.

בינתיים, זה התבטא למשל, כשהלכתי על נשנוש של יוגורט ופירות אחרי הצהריים או גיוונתי את המרכיבים של הצלחת של ריף, רק כי נכנסתי עם מודעות אחרת לשופרסל גרין ולבחירת המצרכים שלי. 

במקום מהלכים דרמטיים, אני הולכת על שינויים קטנים ועם ההצלחות הקטנות שמגיעות, אני מרגישה שהדרך שלי באתגר מתעצבת לאט לאט.

הפעם החלטתי לייצר שינוי קטן בארוחת הצהריים של ריף. במקום צלחת הפסטה האהובה עליו, החלפתי כמחצית מכמות הפסטה בפסטה מחיטה מלאה. שינוי כל כך קטן עם הבדל עצום מבחינה תזונתית - ההבדל בחיטה מלאה לעומת חיטה רגילה הוא גדול במיוחד ולמעשה, בחיטה מלאה צורכים את כל הדגן ולא רק את החלק הפנימי שלו כמו בחיטה רגילה ולכן גם נהנים מכל היתרונות של סיבים תזונתיים, מגנזיום, אשלגן וויטמיני E ו-B ועוד דברים טובים. הבן שלי הוא החמצן שלי ואני רוצה שהוא תמיד יהנה מהטוב ביותר שאפשר וכל הטוב הזה מתחיל בצלחת. השנה, בזכות האתגר שהצבתי לעצמי אדאג יותר מתמיד להכיר לו מוצרים חדשים ולספק לו ארוחות מלאות בוויטמינים, עשירות בערכים תזונתיים גבוהים וכמובן, לעשות אותן הכי טעימות שיש, כדי לדעת שהוא מקבל מעל ומעבר מבחינה תזונתית וגם לקבל את החיוך המתוק שלו בסוף הארוחה (:





עוד

לא כדאי לפספס