חברות לאתגר: יש בי מאמא והיא תנצח | אוכל איטלקי - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חברות לאתגר: יש בי מאמא והיא תנצח

תמונה גרסת הדפסה

נועה רוזין מתנסה בבישול איטלקי

מסכמת חודש של אתגר ופותחת חודש חדש, מרתק ומסקרן לא פחות. בחודש הראשון הרמתי ארוחה למשפחה שלי שמבוססת על מתכונים משפחתיים, והחודש הזה מוקדש לחברות הכי טובות שלי. זה כיף לבחור כל חודש משפחה אחרת בחיי לבשל לה, ועוד יותר כיף שכולם מחכים ומצפים למנה שאבשל להם. לאורך החודש האחרון עשיתי לא מעט טסטים: פיצה, ניוקי, אפילו פסטה בעבודת יד עם מכונה כמו שלמדתי בקורס בישול. 

אני חושבת ללא הרף איך יהיה התפריט, כמו שאתם בוודאי יכולים לדמיין – חבורה של נשים לא תסכים באופן שהכל יהיה בצקים ופחמימות. אני מדמיינת אוכל איטלקי נקי, קלאסי, כמו של המאמות האיטלקיות. בנוגע לקינוח אני כבר סגורה: טורטה דלה נונה – העוגה של הסבתא. עוגה איטלקית קלאסית העשויה משכבות של בצק פריך במילוי קרם פטיסייר. אני רק מקלידה את ההגדרה ומתחשק לי להכין אותה עכשיו.

והחברות שלי, הן הסיפור המעניין. רובן הולכות איתי שנים, מהגן, אי שם בשנות התשעים המוקדמות. נשארנו חבורה מלוכדת שנפגשת הרבה. ובאותה נשימה, יש גם את החברות שהצטרפו במהלך הדרך: נשים מדהימות שהכרתי בלימודים, במלצרות, בתחום התקשורת וכאלה שפשוט הגיעו כי כנראה היינו צריכות להיפגש.

יהיה מעניין לארח את כולן יחד. לכל אחת יש משאלת לב שכל החברות שלה יסתדרו זו עם זו ויהיו חברות גם בעצמן, אבל זה לא תמיד הולך כך. להפגיש נשים שונות עם תחומי עניין שונים יכול להיות או אסון או ששון. אני סומכת על החברות שלי, שכולן נשים מעניינות ואינטליגנטיות שבטוח ישמחו מערב מלא שיח ואוכל טעים. הו, כמה אני מקווה שהאוכל יהיה טעים.  

בינתיים, איך לא, אני גם מלאה במחשבות על החודש הבא. אני יודעת שהמשפחה שארצה לארח היא צוות תוכנית הבוקר. שלושה עורכים, שתי מפיקות, חמישה תחקירנים ואלעד זוהר אחד. מה אבשל להם? לאלעד יש צליאק, לכן הארוחה צריכה להיות נטולת גלוטן עד כמה שניתן. איזה מטבח מתאים לכזו הגדרה? אם יש לכם רעיונות, אשמח מאוד לשמוע. מוזמנים לפנות אלי באינסטגרם או בפייסבוק ולעזור לי לחשוב מה יהיה הכי מדויק למשפחה שאני נפגשת איתה מידי יום ב"פותחים יום".

עוד

לא כדאי לפספס