האתגר של נועה רוזין | we live green - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

האתגר שלי: לחזור לאוכל ביתי

תמונה גרסת הדפסה

חוזרת הביתה

אני נועה רוזין, מנחת טלוויזיה, עיתונאית אוכל ויוצרת תוכן.

והחלטתי לחזור הביתה. לא, אני לא יוצאת מתל אביב, אין מה לדאוג. החזרה הזו היא מעט שונה. החלטתי לקחת את עצמי למסע וליצור שינוי בחיי דרך יצירת צלחות צבעוניות ועשירות עבור ילדיי, מנות דרכן ניצור זכרונות, בדיוק כפי שאמי יצרה איתי ועבורי.

אמא, הו אמא. ההשראה להתאהבות הראשונית שלי באירוח ובישול. אישה עם מסירות מדבקת ותשוקה לאוכל שסחפה אותי אחריה בתנועות של פריסה, ערבוב והקפצה, יחד עם התבלין שלה: עצות קטנות וניונאסים שאפשר ללמוד רק שעומדים שעות במטבח. אבל כמה טוב שיש שניים ואכן מאבא לקחתי את את האהבה למחקר ותוכן בעקבותיו גם יצאתי מהמטבח והתחקיתי תמיד אחר הדבר הבא - המנה הכי מיוחדת, המסעדה הכי טרנדית, פינת האוכל החדשה שאני מעלה לאוויר. עם הזמן, התחלתי להבין שהזמן שהשקעתי מחוץ לבית סביב אוכל בא על חשבון האנשים שאני הכי אוהבת לאכול איתם ולהכין להם, הילדים והמשפחה שלי.

כחלק מהאתגר השנתי שלי בנבחרת שופרסל green אחפש את הדרך לאיזון. אני רוצה להשתמש בידע ובניסיון שצברתי ואני עדיין צוברת לגבי אוכל בקריירה שלי, כדי להפוך ולא באופן חד-פעמי, אלא שוב ושוב לאורך השנה, לאמא בשלנית שמפתיעה את משפחתה כל פעם מחדש במנות מיוחדות ממטבחי העולם.

עוד לא שבעתי מעיסוק באוכל מחוץ לבית, אבל כיום יש בי תיאבון חדש להפוך את העיסוק שלי בתוך הבית לגאווה הפרטית והמשפחתית שלי. וכן ויהיו גם הרבה מתכונים.  

אז אשמח אם תצטרפו אליי לדרך, תעקבו ותגיבו גם באינסטגרם או אחרי שאר חברי הנבחרת בהאשטג - WE_LIVE_GREEN#

 

עוד

לא כדאי לפספס