Green days: ירדן הראל מכינה ניוקי פטריות ללא גלוטן - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

Green days: הניוקי החורפי שלי

תמונה גרסת הדפסה

ניוקי ללא גלוטן ברוטב פטריות פרווה

מחכה ליום חורף אידיאלי בבית! מתי יגמר הקיץ? הגשם דופק על החלון, וריח נקי של אחרי הגשם עולה מהאדמה הרטובה שבחוץ והשמיים המציצים מאחורי הווילונות הם כל כך פוטוגניים ומבשרים על מה שעומד לקרות. אה, וכמובן יש משהו טעים שמתבשל לו במטבח!

החורף שלא מגיע הוא פינה של שקט, כמה הוא נעים ונפלא כשנמצאים בבית בפיג'מה עם ניחוחות של כל טוב הבוקעים מהסירים, וריחות שהופכים מקום לבית.

החורף בארץ הוא כל כך קצר ולא סוער כך שאני מצליחה ליהנות מרגעים קטנים שלו והוא חולף לו כלעומת שבא (טוב, חוץ מבימים גשומים בהם צריך לצאת לצילומים בשעות הבוקר המוקדמות…) 

סיפרתי לכם כמה אני אוהבת את המטבח האיטלקי בפוסטים קודמים, על שלל טעמיו והמנה האיטלקית החורפית ביותר בעיניי היא ניוקי, מנה כבדה כשלעצמה עוד מבלי הרוטב הסמיך שמתלווה אליו בדרך כלל. כדי להפוך את המנה למאוזנת יותר, החלטתי לוותר על רוטב קרמי או שמנתי ולבחור ברוטב פטריות קליל יחסית. כדי להוסיף צבע ליום אפרורי וגשם, החלטתי ללכת על ניוקי טריקולור בשלושה צבעים - ללא גלוטן. 

 

 

 

 

עוד

לא כדאי לפספס