Green days: אבי ביטון מכין מסבחה עדשים שחורות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

Green days: אבי ביטון מכין מסבחת עדשים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון מסבחה עדשים שחורות

נכון, שתקופת הסתיו אמורה להיות רגועה ושלווה יותר, תקופה להתכנסות פנימה ומנוחה. אבל בעולם המסעדות שבו אני חי, אין זמן לזה ואין רגע דל, ולהיפך - יש עוד עשייה. החורף מביא איתו הזדמנות לרענן תפריטים, להשתמש בחומרי גלם מיוחדים ולהכין מנות עם טעמים עמוקים ועשירים שלא מתאימים לקיץ הישראלי שלנו.

בימים סתוויים שאני מבשל לעצמי ולמשפחה, חשוב לי להכין מזון עשיר בוויטמינים עם המון טעם טוב, כמו שאפשר למצוא בסוליקה, המעדנייה שלי, כאשר מטרת העל הוא אוכל מצוין שמתאים לארוחות משפחתיות!

קבלו את מסבחת העדשים שלי, מתכון מהיר, קליל, טעים בטירוף ועשיר בערכים תזונתיים!

מרכיבים:

200 גר' עדשים שחורות שופרסל גרין

כוס טחינה גולמית
חצי כוס מים
כפית כמון
מלח
פלפל שחור
ארבע כפות שמן זית
שן שום כתושה


אופן ההכנה:

1. מבשלים את העדשים במים כ-25 דקות.

2. מערבבים הכל יחד בעוד העדשים חמות ומועכים קלות בעזרת כף עץ.

3. מגישים עם בצל לבן טרי, ביצה קשה ופלפל חריף.

בתיאבון!

עוד

לא כדאי לפספס