פשטידת פסטה וגבינות ללא גלוטן | מתכון - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פשטידת פסטה ללא גלוטן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפשטידת פסטה וגבינות ללא גלוטן

מתכון לפשטידת פסטה ללא גלוטן:


מצרכים:
1 חבילה פסטה פנה ללא גלוטן GREEN
250 גרם קוטג 5%
250 גרם גבינה לבנה 5%
½ 1 כוסות גבינה צהובה מגורדת
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות אורגני GREEN
3 ביצים
2 חופנים גדולים עלי תרד שטופים
1 כף אורגנו
1 כף אבקת שום
1 כפית מלח
½ כפית סוכר


לציפוי:
½ כוס גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת

אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על הקופסא.
מעבירים את הפסטה המבושלת למסננת ומסננים.
בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים והתבלינים, מוסיפים פנימה את הספטה ומערבבים עד
לאיחוד.

יוצקים את תערובת הפסטה לתבנית משומנת ומפזרים למעלה גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת באופן
שווה.
אופים את הקיש בתנור 40-50 דקות או עד להזהבה.

בתאבון!

כתיבת מתכונים: נטע ליבנה

צילום: דניאל שכטר

סטיילינג: נעה קנריק

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס