עוגיות שוקולד צ׳יפס טבעוניות | מתכון - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגיות שוקולד צ׳יפס טבעוניות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות

עוגיות שוקולד צ׳יפס נפלאות וטעימות, ללא ביצים ומוצרים מן החי, קלילות ומתחסלות בשניות!

 

עוגיות שוקולד צ׳יפס טבעוניות

כ-22 עוגיות

חומרים

1 כוס קמח כוסמין מלא או לבן

¼ כוס קמח שקדים

¼ כוס קוואקר להכנה מהירה

1 כפית אבקת אפייה

¼ כפית מלח

¼ כוס שמן קוקוס לא מומס

¼ כוס סוכר לבן

¼ כוס סוכר חום כהה דביק

1 כפית תמצית וניל

½ תפוח בינוני מרוסק על פומפייה דקה

100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק

הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות טורבו ומרפדים תבנית אחת בנייר אפייה.
    מערבבים היטב בקערה גדולה קמחים, קוואקר, אבקת אפייה ומלח.
    בקערה נוספת מערבבים היטב עם מטרפה שמן קוקוס, סוכרים, תמצית וניל ותפוח מרוסק.
    מוסיפים את הרטובים לקערת היבשים ומערבבים היטב עד לאחידות.
  2. אם העיסה קצת פירורית הוסיפו כף שמן ואם היא דביקה מדי - כף קמח.
    בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים וחמודים בקוטר של 3-2.5 ס"מ בערך ומניחים על התבנית ברווחים קטנים.
    אופים -10- 7 דקות, מוציאים אותן כשהן נראות לגמרי לא מוכנות. אחרי הקירור העוגיות מתייצבות.
  3. המנעו מאפיית יתר שתגרום לעוגיות להיות יבשות.
  4. מקררים חמש דקות על התבנית ומעבירים לרשת צינון לאחר שהעוגיות קרות לגמרי
  5. שומרים בקופסא אטומה

 

לעוד מתכונים של קינוחים טבעוניים, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס