מתכון לעוגיות משמשים טבעוניות ללא גלוטן - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגיות משמשים טבעוניות וללא גלוטן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגיות משמשים טבעוניות ללא גלוטן

עוגיות מיוחדות וטעימות, ללא תוספת סוכר, עם טעם עדין של משמש מיובש. עוגיות שעשויות מחומרים איכותיים וטבעיים, שכיף לנשנש בלי נקיפות מצפון.

 

עוגיות משמשים טבעוניות וללא גלוטן

20-22- יחידות

חומרים

1 כוס גדושה (200 גרם) של משמשים אורגנים מיובשים

1 בננה בשלה

2 כפות חמאת שקדים

½ כוס קמח שקדים

1 כוס + 3 כפות קוואקר ללא גלוטן

½ כפית מלח

½ כוס שוקולד צ׳יפס

 

הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
  2. במעבד מזון שמים את המשמשים וקוצצים לחתיכות קטנטנות.
  3. מוסיפים את הבננה והחמאת שקדים וטוחנים למסה אחידה.
  4. מוסיפים קמח שקדים, קוואקר ומלח וטוחנים למרקם אחיד שניתן ליצור ממנו כדורים. אם העיסה דביקה מדי ניתן להוסיף כף קוואקר.
  5. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים ומועכים אותם מעט.
  6. מניחים כמה 4-5 יחידות שוקולד צ׳יפס על העוגיות ומועכים אותם פנימה.
  7. אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מתייצבות, אך לא מתייבשות.
  8. מצננים לחלוטין לפני שמעבירים לקופסא אטומה.

 

לעוד מתכונים של קינוחים טבעוניים, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס