סביצ׳ה עם תותים וכוסברה | מתכון - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סביצ׳ה עם תותים וכוסברה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסביצ'ה עם תותים וכוסברה

  • מספר מנות: 2-3

מנה חגיגית וטעימה במיוחד, שהתרגלנו לאכול רק במסעדות אבל אין שום סיבה לא להכין אותה בבית!
רק לקנות דג טרי והיא מוכנה בדקות.

חומרים:
200 גרם פילה דניס/לברק/ברמונדי ללא עור

4-5- תותים חתוכים לקוביות
חופן כוסברה קצוצה (כ-¼ כוס)
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן זית
¼ כפית מלח
1 כפית סויה
קורט פלפל שחור
½ כפית מייפל (לא חובה)
3 כפות מיץ לימון טרי


הכנה:
1. חותכים את הדג לקוביות קטנות ושמים בקערה.
2. מוסיפים את כל שאר החומרים לפי סדר הרשימה ומערבבים היטב.
3. מסדרים את הסביצ׳ה בתוך רינג על צלחת הגשה.
4. מגישים

 

בתאבון!

 

למתכוני דגים מיוחדים נוספים, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס