מתכון למרק מיסו - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מרק מיסו

תמונה גרסת הדפסה

מתכון למרק מיסו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: חצי שעה
  • מספר מנות: 3

המרק הקלאסי שאתם רגילים לאכול במסעדה, כל כך פשוט להכנה גם בבית, וכל כך טעים!

רק חמש דקות הכנה והוא שלכם!

 

מרק מיסו

3 מנות

חומרים:

4 כוסות מים

1 שקית דאשי אינסטנט (5 גרם)

1 כף גדושה מיסו לבן

1 כף גדושה אצות וואקמה

100 גרם טופו חתוך לקוביות גדולות

בצל ירוק קצוץ

 

הכנה:

  1. מרתיחים את המים בסיר בינוני, מוסיפים שקית דאשי, מערבבים היטב ומכבים את האש. 
  2. מוציאים מצקת אחת מהציר לקערה קטנה ומוסיפים אליה כף גדושה של מיסו. 
  3. מערבבים היטב עד שהמיסו נמס לתוך הקערה ומחזירים את המיסו המעורבב לסיר.
  4. מוסיפים לסיר את אצות הוואקמה ומחכים 5 דקות.
  5. חותכים את הטופו לקוביות, מוסיפים כמה קוביות לכל קערה ומגישים חם עם מעט בצל ירוק.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס