מתכון למטבוחה ביתית חריפה - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מטבוחה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון למטבוחה ביתית חריפה

  • דרגת קושי: קל

מתכון מנצח למטבוחה!

מצרכים:
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות GREEN
1 קופסת שימורים עגבניות חתוכות GREEN
1 גמבה קצוצה דק
4 שיני שום קצוצות דק
½ פלפל חריף ירוק קצוץ דק (בלי גרעינים)
¼ כפות שמן
2 כפות פפריקה מתוקה
½ כפית מלח
1 כפית סוכר

אופן הכנה:
מכניסים לסיר את כל המרכיבים למעט התבלינים.
מבשלים על אש נמוכה שעה וחצי. מערבבים מדי פעם ודואגים שהמטבוחה לא תידבק לתחתית הסיר.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים וטועמים.
אם צריך מתקנים תיבול.
שומרים בקופסה אטומה במקרר.

 

תהנו!

כתיבת מתכונים: נטע ליבנה

צילום: דניאל שכטר

סטיילינג: נעה קנריק

 

 

לעוד מאכלים טבעוניים טעימים, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס