כדורי תמרים עם פצפוצי אורז | מתכון - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

כדורי תמרים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לכדורי תמרים עם פצפוצי אורז

 כדורי האנרגיה הכי טעימים שייצא לכם להכין! קבלו מתכון לכדורי תמרים עם פצפוצי אורז שאי אפשר להפסיק לנשנש!

מתכון ל-40 כדורים קטנים:


חומרים:
100 גרם (¾ כוס) שקדים
½ כוס שיבולת שועל
½ כפית מלח (כן!)
500 גרם תמרי מג׳הול מגולענים (בערך 20-25 יחידות)
¼ כוס חמאת שקדים
½1 כוסות פצפוצי אורז
לציפוי:
½ כוס שומשום רגיל/ שומשום שחור/קוקוס/פיסטוקים טחונים

הכנה:
1. במעבד מזון שמים את השקדים וטוחנים לפירורים קטנים.
2. מוסיפים את השיבולת שועל והמלח וטוחנים שוב.
3. מוסיפים את התמרים והחמאת שקדים וטוחנים לתערובת אחידה ודביקה.
4. בקערה גדולה שמים פצפוצי אורז ומוסיפים אליה את תערובת התמרים.
5. בעזרת הידיים לשים את הכל למעין ״בצק״ אחיד.
6. יוצרים כדורים קטנים וטובלים כל כדור בציפוי שבחרתם, אפשר כמובן לבחור בכמה ציפויים!
7. שומרים בקופסא סגורה במקרר עד שבועיים, או במקפיא עד חודשיים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס