פשטידת פטריות ופופקורן | מתכון לשבועות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פשטידת פטריות ופופקורן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון של פשטידת פטריות ופופקורן

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 8 מנות

המתכון המלא: 

המרכיבים:

3 כוסות פטריות פרוסות דק

3 בצלים ירוקים קצוצים דק

4 ביצים בגודל L

1 גביע שמנת לבישול

5 כפות קמח תופח

300 גרם גבינת גאודה מגוררת

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

לשימון: שמן זית

לפופקורן:

50 גרם חמאה

1כפית שום גבישי

1 כפית מלח

1 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כוס גרעיני תירס לפופקורן

להגשה:

50 גרם פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1. בסיר עמוק ממיסים חמאה עם תבלינים ומוסיפים את גרעיני התירס, סוגרים את המכסה ומחכים שהגרעינים יתחממו "ויקפצו", הפופקורן מוכן, כאשר רעש הגרעינים נפסק.

2. בקערה מערבבים יחד את כל מרכיבי הפשטידה ומעבירים לתבנית אפייה משומנת היטב בשמן זית.

3. מכניסים לתנור שחום מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות עד השחמה.
בתאבון 

מתכון: אינס ינאי
צילום: בועז לביא
סטיילינג: נעה קנריק

לעוד מאכלים מיוחדים לחג השבועות, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס