פסטה פטנט מ-3 מרכיבים
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה פטנט מ-3 מרכיבים

תמונה גרסת הדפסה

פסטה פטנט מ-3 מרכיבים

כמות: 3 מנות

רמת קושי: קל

זמן הכנה: 15 דקות

כלים: נייר אפייה, סיר בישול

 

מתכון: מיכל לוי אלחלל

צילום: בועז לביא

סטיילינג: נעה קנריק

 

המרכיבים:

150 גרם פתיתי מוצרלה "צ'יזמרקט"

2 חלמונים מביצים M

קורט מלח

1/2 חבילה רוטב פסטה עם בזיליקום שופרסל

לקישוט: עלים מגבעול אחד של בזיליקום

 

ההכנה:

  1. משמנים נייר אפייה במעט שמן.
  2. בקערה בינונית מחממים במיקרוגל את פתיתי המוצרלה בפולסים של 30 שניות עד שהגבינה נמסה כמעט לגמרי.
  3. מערבבים את הגבינה עם החלמונים והמלח היטב בעזרת מזלג או כף.
  4. מעבירים לנייר אפייה מעט משומן, מקפלים ל-2 ובעזרת מערוך מרדדים למלבן בעובי כ-0.2 מ"מ.
  5. מעבירים ל10 דקות למקפיא. מקלפים את הנייר ובעזרת סכין חותכם מקלות בעובי רבע ס"מ מ"מ (דומים לפסטה פטוצ'יני).
  6. מחממים את רוטב הפסטה בסיר קטן.
  7. בסיר בינוני מרתיחים ליטר מים עם מעט מלח ומעבירים את ה"פסטה" למים לדקה. מסננים ושוטפים במים קרים כדי למנוע הדבקה. מגישים עם רוטב עגבניות חם מהסיר.

בתאבון!

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס