פסטה איבריקו | מתכון לשבועות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה איבריקו

תמונה גרסת הדפסה

מתכון של פסטה איבריקו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 5

המתכון המלא:

מצרכים:
1 חבילת ספגטי שופרסל

150 גרם חמאה

2 שיני שום קצוצות

1 כפית מלח

1 כפית גדושה פלפל שחור גרוס

150 גרם איבריקו מגוררת

להגשה:

עלי אורגנו טריים

100 גרם איבריקו מגוררת

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות יצרן, מסננים ממי הבישול ולא שוטפים.
  2. שומרים על חצי כוס ממי הבישול.
  3. בסיר סוטאז רחב מניחים חמאה, מלח ופלפל מימיסים את החמאה ומוסיפים חצי כוס ממי הבישול.
  4. מוסיפים את הפסטה מערבבים היטב עד לספיגת הנוזלים, מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
  5. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל איבריקו ועלי אורגנו.
    ובתאבון

    מתכון: אינס ינאי
    צילום: בועז לביא
    סטיילינג: נעה קנריק

לעוד מאכלים לחג השבועות, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס