

מתכון של עוגת גבינה בננה ברד
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 90 דקות
- מספר מנות: 8 מנות
המרכיבים:
1 גביע גבינת שמנת שופרסל
3 בננות מרוסקות
2 ביצים
1 כוס סוכר חום בהיר
3/4 כוס פקאן קצוץ
1 כפית תמצית וניל
1+1/2 כוסות קמח תופח
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כוס שמן קנולה
1 כפית קינמון
לטופינג:
1 בננה חצויה לאורכה
1/2 כוס פקאן קצוץ
אופן ההכנה:
- במיקסר עם וו בלון מניחים ביצים וסוכר חום, מקציפים כ-3 דקות ומוסיפים את השמן ואת גבינת השמנת והבננות, מקציפים שוב ל-5 דקות ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים במהירות איטית רק עד שהקמח נטמע.
- מעבירים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה.
- מניחים מעל את שני חצאי הבננה ומפזרים פקאן קצוץ.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-45 דקות.
בתאבון!
מתכון: אינס ינאי
צילום: בועז לביא
סטיילינג: נעה קנריק
לעוד קינוחים לשבועות, לחצו כאן