עוגת גבינה בננה | מתכון לשבועות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגת גבינה בננה ברד

תמונה גרסת הדפסה

מתכון של עוגת גבינה בננה ברד

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 8 מנות

המרכיבים:

1 גביע גבינת שמנת שופרסל

3 בננות מרוסקות

2 ביצים

1 כוס סוכר חום בהיר

3/4 כוס פקאן קצוץ

1 כפית תמצית וניל

1+1/2 כוסות קמח תופח

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כוס שמן קנולה

1 כפית קינמון

לטופינג:

1 בננה חצויה לאורכה

1/2 כוס פקאן קצוץ

אופן ההכנה:

  1. במיקסר עם וו בלון מניחים ביצים וסוכר חום, מקציפים כ-3 דקות ומוסיפים את השמן ואת גבינת השמנת והבננות, מקציפים שוב ל-5 דקות ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים במהירות איטית רק עד שהקמח נטמע.
  2. מעבירים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה.
  3. מניחים מעל את שני חצאי הבננה ומפזרים פקאן קצוץ.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-45 דקות.
    בתאבון! 

    מתכון: אינס ינאי
    צילום: בועז לביא
    סטיילינג: נעה קנריק

לעוד קינוחים לשבועות, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס