עוגיות ארל גריי
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגיות ארל גריי

תמונה גרסת הדפסה

עוגיות ארל גריי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 25 עוגיות

המרכיבים:

1+3/4 כוסות קמח לבן

2 שקיות תה ארל גריי ללא השקית

1/2 כוס שקדים טחונים

1 כפית וניל

200 גרם חמאה רכה

4 כפות שמנת מתוקה

5 כפות אבקת סוכר

1/4 כפית קינמון

לציפוי: קערית עם חלבון ביצה ומגש עם סוכר לבן מעורבב עם כפית קינמון

אופן ההכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה, או במעבד מזון מניחים את החמאה, התבלינים ואבקת הסוכר, מערבבים ומוסיפים את קמח השקדים והקמח הלבן, לשים עד לקבלת בצק אחיד, נזהרים לא ללוש יותר מידי כדי לא לפתח גלוטן.
  2. מחלקים את הבצק לשניים עד שלושה חלקים.
  3. כל חלק מגלגלים לצינור על ניילון נצמד ומקפיאים ל-30 דקות.
  4. מחלצים מהניילון הנצמד מברישים בחלבון ביצה ומגלגלים בסוכר וקינמון.
  5. פורסים ומניחים על תבנית אפייה.
  6. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות, ומצננים צינון מלא לפני חילוץ מהתבנית.

בתאבון!

מתכון: אינס ינאי
צילום: בועז לביא
סטיילינג: נעה קנריק

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס