לזניה ספגטי מהירה
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

לזניה ספגטי מהירה

תמונה גרסת הדפסה

    לזניה ספגטי מהירה

    כמות: 5-6 מנות

    רמת קושי: קל

    זמן הכנה: 20 דקות

    כלים: תבנית מרובעת או מלבנית אורך 20-25

    מתכון: מיכל לוי אלחלל

    צילום: בועז לביא

    סטיילינג: נעה קנריק

    מרכיבים:

    1 חבילה ספגטי שופרסל

    1 ביצה שופרסל  L

    100 גרם גבינת פרמזן "צ'יז מרקט" מגוררת במגרדת גסה

    1 ו-1/2 מיכלים (525 גרם) רוטב עגבניות שום אורגני – שופרסל גרין

    למלית הגבינות:

    2 מיכלים (250 גרם) גבינת שמנת 25% שופרסל

    1 ביצה שופרסל L

    2 כפות קורנפלור שופרסל

    1 כפית פפריקה מתוקה

    לזרייה:

    150 גרם פתיתי מוצרלה צ'יזמרקט

    מלח ופלפל שחור

    אופן ההכנה:

    1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומסננים ושוטפים.
    2. בקערה גדולה מערבבים ספגטי עם ביצה ופרמזן מגורר.
    3. בקערה בינונית מערבבים את כל חומרי המלית ומתבלים במלח ופלפל.
    4. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים היטב את התבנית. מניחים מחצית מהספגטי שיכסה את בסיס התבנית. מעליו מורחים מחצית מרוטב העגבניות ומעל העגבניות מורחים באופן אחיד חצי ממלית גבינה. מפזרים 1/3 מהמוצרלה ומכסים בספגטי שנותר. מצפים ברוטב עגבניות שנותר ומעל מורחים את מלית הגבינה מעל. מצפים במוצרלה שנותרה באופן אחיד שיכסה את הלזניה.
    5. אופים כ 20-25 דקות או עד שמזהיב ומגשים חם.

    אולי יעניין אותך גם

    לא כדאי לפספס