פרוזן יוגורט שוקולד מריר על מקל של שירי עמית לשבועות
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פרוזן יוגורט שוקולד מריר על מקל של שירי עמית

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 10 דקות הכנה ועוד מספר שעות במקפיא
  • מספר מנות: 4

אני מטורפת על שוקולד מריר, שהוא בסיס מעולה להמון מתכונים מושחתים, ושלא נדבר על היתרונות הבריאותיים שלו. בחרתי לשלב אותו בקינוח קליל-קליל שייתן קונטרה לכל עוגות הגבינה: פרוזן יוגורט על מקל - בננה ושוקולד מריר ועוד כמה דברים טובים.

מצרכים:

1 בננה קפואה ופרוסה

1 כף גדושה יוגורט יווני שופרסל

1/2 כוס קרם קוקוס שופרסל green

1 כף מייפל שופרסל

100 גרם שוקולד מריר 72% שופרסל, קצוץ

1/4 כוס חמוציות קפואות

לטבילה:

100 גרם שוקולד מריר שופרסל 72 %

2 כפות שמן קנולה שופרסל

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים למחית חלקה בננות קפואות, כף גדושה יוגורט, חצי כוס חלב קוקוס וכף מייפל.
  2. מערבבים פנימה צ'אנקים של שוקולד מריר וחמוציות. מעבירים לתבנית ארטיקים מתאימה רצוי מסיליקון נועצים מקל ארטיק ומעבירים למקפיא.
  3. ממיסים את השוקולד ומערבבים עם שתי כפות שמן. טובלים את הארטיקים בשוקולד המומס לאחר ההקפאה.

 

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס