ספגטי נוצ'י לשבועות של נטע לויה
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ספגטי נוצ'י לשבועות של נטע לויה

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 4-5 מנות

ההשראה למנה מגיעה מצפון איטליה, מדובר בפסטה כיפית ועשירה בטעמים שמתאימה בול לחג השבועות. הספגטי מוגש ברוטב קליל אך עשיר של אגוזים, גבינת פרמזן והמון עשבי תיבול.

מצרכים:

500 גרם ספגטי שופרסל

1/2 כוס שמן זית פרימיום שופרסל

100 גרם אגוזי מלך שופרסל קלויים וקצוצים

1 צרור עלי בזיליקום שופרסל קצוץ

1 צרור פטרוזיליה שופרסל קצוץ

100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים בסיר פסטה גדול.
  2. קוצצים את אגוזי המלך, הפטרוזיליה ועלי הבזיליקום דק-דק ומניחים בקערה גדולה.
  3. מוסיפים את גבינת הפרמזן ושמן הזית ומתבלים במלח ופלפל שחור. טועמים ומתקנים תיבול במקרה הצורך.
  4. מוסיפים מלח לסיר הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  5. מסננים את הפסטה ושומרים בצד חצי כוס ממי הבישול.
  6. מוסיפים לקערה עם הרוטב את הספגטי ואת מי הבישול ומערבבים היטב עד שנוצר רוטב שעוטף את הספגטי. מגישים קר.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס