מיני זיוה עם גאודה של דורית סוויט דולי
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מיני זיוה עם גאודה של דורית סוויט דולי

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 16 יחידות

אמא שלי האחת והיחידה, הייתה ההשראה שלי להכנת מאפי המיני זיוה שהכנתי. במשך השנים התענגנו על הבורקס שהכינה וידעתי שזה יהיה מה שאכין, רק בגרסאות ביס מוקטנות שכיף לנשנש מהן.

מצרכים:

200 גרם בולגרית מגורדת
200 גרם גבינת גאודה שופרסל מגורדת
2 כפות גבינה לבנה
1 ביצה שופרסל

1 חבילת מלאווח שופרסל

לציפוי:

1 ביצה שופרסל, טרופה
שומשום

אופן ההכנה:

1.מערבבים את הגבינות עם ביצה לבלילה אחידה.
2. כל עלה מלאווח חותכים לשניים. מורחים מהבלילה על הבצק ומגלגלים לסיגר.
3. מניחים על נייר אפיה בתבנית. חוזרים על הפעולה עם שאר המסה. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
4. מורחים על בצק המלאווח ביצה טרופה מפזרים שומשום מעל.
5. מחממים תנור מראש ל – 180 מעלות אופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס