

- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 30 דקות
- מספר מנות: כ-15 לביבות
הכנתי לביבות ספגטי כי פסטה מבחינתי זאת אהבה, וידעתי שאני חייבת לחבר אותה לשבועות עם מתכון מיוחד במינו. כך נולדו לביבות הספגטי עם הגבינות, התעלפות מכל ביס מובטחת.
מצרכים:
1/2 חבילת ספגטי שופרסל
2 ביצי משק שופרסל
200 גרם גבינת גאודה שופרסל מגוררת
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח
1/4 כוס שמן קנולה שופרסל לטיגון
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומקררים.
- בקערה מערבבים את הפסטה עם הביצים, הגבינה, המלח והפלפל השחור.
- מחממים מחבת על האש, יוצקים מעל שמן (ניתן גם לאפות, הוראות בהמשך). כשהשמן חם, מגלגלים עם כף ומזלג לביבות ספגטי ומניחים על המחבת.
- מטגנים מספר דקות והופכים לצד השני.
- מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג.
- במידה ואופים: מחממים תנור ל– 200 מעלות. מניחים את הלביבות על נייר אפייה, מכניסים לתנור ואופים כרבע שעה עד להשחמה.