לביבות ספגטי גבינות לשבועות של דורית מנו-טלאור
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

לביבות ספגטי גבינות לשבועות של דורית מנו-טלאור

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: כ-15 לביבות

הכנתי לביבות ספגטי כי פסטה מבחינתי זאת אהבה, וידעתי שאני חייבת לחבר אותה לשבועות עם מתכון מיוחד במינו. כך נולדו לביבות הספגטי עם הגבינות, התעלפות מכל ביס מובטחת.

מצרכים:

1/2  חבילת ספגטי שופרסל

2 ביצי משק שופרסל

200 גרם גבינת גאודה שופרסל מגוררת

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית מלח

1/4 כוס שמן קנולה שופרסל לטיגון

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומקררים.
  2. בקערה מערבבים את הפסטה עם הביצים, הגבינה, המלח והפלפל השחור.
  3. מחממים מחבת על האש, יוצקים מעל שמן (ניתן גם לאפות, הוראות בהמשך). כשהשמן חם, מגלגלים עם כף ומזלג לביבות ספגטי ומניחים על המחבת.
  4. מטגנים מספר דקות והופכים לצד השני.
  5. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג.
  6. במידה ואופים: מחממים תנור ל– 200 מעלות. מניחים את הלביבות על נייר אפייה, מכניסים לתנור ואופים כרבע שעה עד להשחמה.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס