דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

תבשיל פויקה סטייל מדהים

מתכון לתבשיל פויקה

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 120 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

סיר פויקה קטן

 

מצרכים:

1 כוס אורז פרסי שופרסל

1 קילו קוביות בשר לקדרה טרי שופרסל

2 בצלים - קצוצים

7 שיני שום שופרסל

2 כוסות שבבי גזר שטופים שופרסל

1/2 כוס צימוקים בהירים שופרסל

1 כף בהרט שופרסל

1 כפית מלח שולחן דק שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

2 כוסות יין אדום

3 כוסות מים

5 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר אובלי מניחים את שמן הזית, הבצל הקצוץ, את שבבי הגזר, השום ואת קוביות הבשר.
  2. מערבבים עד שהבשר נסגר ומוסיפים את היין, את כוס המים, את הצימוקים ואת התבלינים.
  3. מבשלים במשך כ- 40 דקות על אש נמוכה.
  4. לאחר 40 דקות מוסיפים 2 כוסות מים ואת כוס האורז ומערבבים.
  5. מכסים מבשלים במשך 25 דקות נוספות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

משתמשת בחלב פנים?

לא במעגלים

את חלב הפנים מורחים ממרכז הפנים כלפי חוץ ומנגבים באמצעות צמר גפן בתנועה דומה. תנועות מסאז' מעגליות רק "דוחפות" את הלכלוך שנמצא על פני העור לתוך הנקבוביות.