דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שף אדוני עם סלט אטריות שעועית

שף אדוני עם אטריות שעועית

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

מספריים

 

מצרכים:

5 כוסות מים - להשריה

1/2 חבילת אטריות שעועית

1/2 כרוב לבן בינוני - פרוס לרצועות דקות

3 מלפפונים - פרוסים לגפרורים דקים וארוכים

3 בצלים ירוקים - חתוכים לחתיכות באורך של 3 סנטימטר

1/2 כוס צנוניות - פרוסות לרצועות דקות

1 כוס עגבניות שרי אורגניות אדומות שופרסל - חצויות

1/2 צרור בזיליקום שופרסל – העלים בלבד

1/2 צרור נענע שופרסל – העלים בלבד

1/2 צרור כוסברה שופרסל – העלים בלבד

 

לרוטב:

1/2 כוס בוטנים קלויים ומומלחים שופרסל - קצוצים

1 פלפל צ'ילי אדום - פרוס דק

1/2 כוס מיץ לימון שופרסל

1/4 כוס סוכר חום דמררה שופרסל

1/2 כוס רוטב סויה לבישול שופרסל

1/4 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל

1/4 כוס ג'ינג'ר טרי – קלוף, פרוס וחתוך לרצועות דקות

2 שיני שום שופרסל - כתושות

1/4 כוס שבבי בצל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את אטריות השעועית עם מים פושרים ומשרים למשך שעה. לאחר מכן מסננים היטב.
  2. לאחר ההשריה גוזרים את אטריות השעועית למקטעים קצרים על מנת להקל על הערבוב, התיבול והאכילה.
  3. בקערה מניחים את אטריות השעועית הקצרות עם המלפפונים, הכרוב הלבן, העגבניות, הצנוניות, הבצלים הירוקים, הבזיליקום, הכוסברה והנענע ומערבבים.

לרוטב:

  1. בקערה מניחים את שבבי הבצל, הג'ינג'ר, שיני השום, פלפל הצ'ילי, הבוטנים הקלויים, מיץ הלימון, הסוכר החום, רוטב הסויה ושמן הקנולה ומערבבים.
  2. שופכים את קערת הרוטב לתוך קערת הסלט ומערבבים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס