מתכון לשעועית ירוקה מוקפצת בשומשום - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שעועית ירוקה מוקפצת בשומשום וצ'ילי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לשעועית ירוקה מוקפצת בשומשום

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

  • מחבת

 

מצרכים:

  • 1 חבילה שעועית ירוקה שלמה קפואה שופרסל
  • 1/4 כוס שומשום שופרסל
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק שופרסל
  • 3 כפות רוטב סויה לבישול שופרסל
  • 1/2 כפית מלח שולחן דק שופרסל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
  • 1 כפית כורכום במיכל שופרסל
  • 4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל
  • 6 עגבניות מיובשות - חצויות
  • 5 שיני שום שופרסל - פרוסות
  • 1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל

להגשה:

  • 4 כפות צנוברים קלופים שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת מניחים את השמן, השום ואת העגבניות המיובשות.
  2. מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים.
  3. לאחר 5 דקות מוסיפים את רוטב הצ'ילי המתוק, רוטב הסויה והשומשום, מערבבים.
  4. מפזרים את הצנוברים מעל ומגישים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס