

מתכון לשעועית ירוקה מוקפצת בשומשום
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 15 דקות
- מספר מנות: 4
אביזרים:
- מחבת
מצרכים:
- 1 חבילה שעועית ירוקה שלמה קפואה שופרסל
- 1/4 כוס שומשום שופרסל
- 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק שופרסל
- 3 כפות רוטב סויה לבישול שופרסל
- 1/2 כפית מלח שולחן דק שופרסל
- 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
- 1 כפית כורכום במיכל שופרסל
- 4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל
- 6 עגבניות מיובשות - חצויות
- 5 שיני שום שופרסל - פרוסות
- 1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל
להגשה:
- 4 כפות צנוברים קלופים שופרסל
אופן ההכנה:
- במחבת מניחים את השמן, השום ואת העגבניות המיובשות.
- מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים.
- לאחר 5 דקות מוסיפים את רוטב הצ'ילי המתוק, רוטב הסויה והשומשום, מערבבים.
- מפזרים את הצנוברים מעל ומגישים.
בתאבון!