שניצל טבעוני
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שניצל טופו

תמונה גרסת הדפסה

שניצל טופו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 2

אביזרים:

מחבת

צלחת עמוקה

קערה

מלקחיים

 

מצרכים:

1 חבילת טופו במרקם רך גרין שופרסל

4 גבעולי קורנית לימונית פרש שופרסל – קצוצים

1+1/2 כוסות פירורי לחם ללא גלוטן גרין שופרסל

4 כפות שומשום מלא אורגני גרין שופרסל

1 כפית פפריקה מתוקה במיכל שופרסל

1 כפית שום גבישי במיכל שופרסל

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק שופרסל

2 כפות רוטב טריאקי

1/4 פחית קרם קוקוס אורגני גרין שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

 

לטיגון:

1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

להגשה:

1 לימון - חצוי

 

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הטופו לפרוסות בעובי של סנטימטר.
  2. בקערה מניחים קרם קוקוס עם כפית מלח, רוטב צ'ילי ורוטב טריאקי ומערבבים.
  3. מוסיפים את פרוסות הטופו ומשרים בתערובת למשך חצי שעה.
  4. בצלחת עמוקה מניחים את פירורי הלחם עם השום הגבישי, הפפריקה, עלי הקורנית והשומשום ומערבבים.
  5. טובלים את פרוסות הטופו המושרות בציפוי.
  6. במחבת מניחים את שמן הקנולה לטיגון חצי עמוק ומחממים.
  7. מוסיפים את פרוסות הטופו ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  8. מגישים לצד לימון טרי.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס