שניצל ללא גלוטן - שניצל ברוקולי
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שניצל ברוקולי ללא גלוטן

תמונה גרסת הדפסה

שניצל ברוקולי טבעוני

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 6-8

אביזרים:

תבנית אפייה

נייר אפייה

מעבד מזון

 

מצרכים:

1 שקית ברוקולי שטוף שופרסל – מצונן

1 בצל - קצוץ ומטוגן

2 תפוחי אדמה – מבושלים ומרוסקים

1 חבילת מיקס לסלט פרש שופרסל

2 כוסות פירורי לחם ללא גלוטן גרין שופרסל

1/2 כוס קמח חומוס

1 מיכל תרסיס שמן זית כתית שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון מניחים את שקית הברוקולי וטוחנים.
  2. בקערה מניחים את פירה תפוחי האדמה עם הברוקולי הטחון, הבצל הקצוץ והמטוגן, חבילת המיקס לסלט הקצוצה, קמח החומוס, הפלפל השחור והמלח ומערבבים.
  3. בידיים משומנות בשמן הזית יוצרים מן הבלילה קציצות שטוחות.
  4. בקערה מניחים את פירורי הלחם ומצפים את הקציצות היטב.
  5. בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את הקציצות המצופות.
  6. מרססים  את הקציצות בתרסיס שמן הזית בנדיבות ומעבירים לתנור לאפייה בחום של 200 מעלות במשך כ-30 דקות.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס