דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שניצל בסגנון מאיר אריאל של עומר מילר

מתכון לשניצל - קריספי צ'יקן

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

מחבת

נייר סופג

 

מצרכים:

1 חבילת שניצל טרי – חזה עוף טרי פרוס שופרסל (4 יחידות)

1 כוס נוזל קוקוס שופרסל

1 כף ג'ינג'ר - קצוץ

1/2 כפית קליפת לימון - מגוררת

1/2 כפית צ'ילי פלפל אדום חריף גרוס שופרסל

1 כפית מלח שולחן דק שופרסל

1/2 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

לציפוי:

1 כוס קורנפלור שופרסל

 

לטיגון:

1 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

להגשה:

לחמניות

מיונז אמיתי שופרסל

1 פלפל חלפיניו

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את נוזל הקוקוס עם הג'ינג'ר הקצוץ, גרידת הלימון, הצ'ילי, המלח והפלפל השחור ומערבבים.
  2. מניחים את חזות העוף בתוך המשרה ומעבירים לקירור במקרר למשך כ-4 שעות.
  3. בצלחת מניחים את הקורנפלור.
  4. מוציאים את המשרה עם חזות העוף מן המקרר.
  5. טובלים את חזות העוף בקורנפלור ומניחים בצלחת נקייה.
  6. במחבת מחממים את שמן הקנולה, מניחים את חזות העוף ומטגנים במשך כ- 3 דקות מכל צד (עד להזהבה).
  7. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.

להגשה:

חוצים את הלחמנייה, מורחים את המיונז, מעל המיונז מניחים את השניצל ומפזרים את פרוסות פלפל החלפניו.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

משתמשת בחלב פנים?

לא במעגלים

את חלב הפנים מורחים ממרכז הפנים כלפי חוץ ומנגבים באמצעות צמר גפן בתנועה דומה. תנועות מסאז' מעגליות רק "דוחפות" את הלכלוך שנמצא על פני העור לתוך הנקבוביות.