דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שניצלונים וצ'יפס לילדים של סהר סבאג

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לשניצלונים וצ'יפס לילדים של סהר סבאג

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 2

אביזרים:

  • סיר עמוק
  • מסננת
  • מחבת
  • כף מחוררת

 

מצרכים:

  • 200 חזה עוף טרי פרימיום שופרסל - חתוכים לרצועות ברוחב של 2 סנטימטר
  • 4 תפוחי אדמה - קלופים וחתוכים לרצועות ברוחב 1 סנטימטר
  • 1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל - לטיגון
  • 1 ביצה שופרסל - טרופה
  • 100 גרם שומשום שופרסל
  • 1/2 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
  • 100 גרם פירורי לחם מוזהבים שופרסל
  • 6 כוסות מים

להגשה:

  • 1 בקבוק קטשופ אורגני גרין שופרסל
  • 1 צנצנת מיונז אמיתי שופרסל
  • 1 מלפפון – חתוך לפרוסות

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר מניחים מים קרים עם תפוחי האדמה ומרתיחים.
  2. לאחר הרתיחה מוצאים את תפוחי האדמה, מסננים ומייבשים.
  3. במחבת מניחים את שמן הקנולה ומחממים.
  4. מוסיפים את רצועות תפוחי האדמה ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  5. בקערה מניחים את פירורי הלחם, השומשום והמלח ומערבבים.
  6. בקערה טורפים ביצה.
  7. בקערה מניחים את פירורי הלחם והשומשום ומערבבים.
  8. טובלים את חתיכות פילה העוף בביצה הטרופה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם והשומשום.
  9. במחבת מניחים את שמן הקנולה ומחממים עד לטמפרטורה של 180 מעלות.
  10. מוסיפים את חתיכות פילה העוף המצופות ומטגנים עד להזהבה.
  11. על מגש מניחים את השניצלונים עם הצ'יפס לצד המיונז, הקטשופ ופרוסות המלפפון.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.