דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שירה בצלאל - שווארמה פטריות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לשווארמה פטריות טבעונית

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 25 דקות
  • מספר מנות: 2

אביזרים:

  • מחבת

חומרים:

  • 1 קופסת שימורי פטריות שמפניון חתוכות שופרסל
  • 3 פטריות פורטובלו - חתוכות לרצועות
  • 2 בצלים - חתוכים לרצועות
  • 3 עגבניות - קצוצות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה שופרסל
  • 1 כפית שום גבישי שופרסל
  • 1 כפית כמון טחון שופרסל
  • 1 פלפל חריף ירוק - קצוץ
  • 1/2 כוס טחינה שופרסל מעט שמן זית שופרסל
  • 1 כפית חרדל צרפתי שופרסל
  • 2 כפיות מיץ לימון שופרסל
  • 1 צרור פטרוזיליה שופרסל - קצוצה טורטייה או לאפה להגשה

 

אופן הכנה:

  1. במחבת מקפיצים את הפטריות עם שמן הזית, הכמון והבצל הקצוץ עד להשחמה.
  2. בקערית מערבבים יחד את הטחינה עם השום, הפטרוזיליה, החרדל הצרפתי ומיץ הלימון.
  3. בקערית נפרדת מערבבים את העגבניות עם השום והפלפל החריף.
  4. מניחים את כל המרכיבים על הלאפה ושופכים מעל את רוטב הטחינה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס