דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שירה בצלאל - דג צרוב על לבנה

מתכון לדג מוסר ים צרוב עם ירקות

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 2

אביזרים:

מחבת פסים

מברשת למריחת שמן

 

חומרים:

2 גזרים

1 שומר בר - פרוס לרבעים

1 סלק אדום בוואקום שופרסל – חתוך לרבעים

1 שורש למון גראס

3 עלי מרווה שופרסל

10 עגבניות שרי שופרסל

2 יחידות פילה מוסר ים טרי שופרסל

1 כף שמן זית שופרסל – לירקות

1 כף שמן זית שופרסל - לדג מעט מלח שופרסל

מעט פלפל שחור גרוס שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. חולטים במים רותחים את שני הגזרים וחלק מרבעי שומר הבר.
  2. משמנים מחבת פסים (הניתנת להכנסה לתנור) בשמן זית, מניחים את העגבניות, את שורש הלמון גראס, שארית רבעי שומר הבר ועלי המרווה הטריים ומכניסים לתנור לעישון על 250 מעלות חום למשך 10 דקות.
  3. משמנים את פילה הדג, הירקות החלוטים ורבעי הסלק במעט שמן זית.
  4. מפלפלים וממליחים לפי הטעם.
  5. מצרפים למחבת הפסים החמה ומחזירים לתנור על מצב גריל ל-7 דקות נוספות על חום של 250 מעלות.

 

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אנטי אייג'ינג

מתי מתחילים?

תכשירי האנטי אייג'ינג מסייעים בהאטה של תהליכי ההזדקנות של העור, ולכן מומלץ להתחיל להשתמש בהם עוד לפני הופעת הסימנים החיצוניים, כבר בשנות העשרים, אז מתחיל תהליך הזדקנות העור.

פילינג

גם לכפות הידיים

כדי לשמור על כפות ידיים מטופחות מומלץ לעשות להן פילינג פעם בשבוע. את הפילינג כדאי לעשות לפני שאת הולכת לישון ואחריו למרוח על הידיים קרם עשיר או אפילו את המסכה שאת משתמשת בה לפנים.