דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שיפודי אנגוס במרינדה

מתכון לשיפודי אנטריקוט אנגוס במרינדה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 4

חומרים:

לשיפודים:

500 גרם בשר אנטריקוט חתוך לקוביות לצלייה

בצלים קטנים חצויים

עגבניות שרי

 

למרינדה:

1 כף גרידת לימון

רבע כוס יין אדום

2 כפות דבש שופרסל

כפית גדושה חרדל שופרסל

2 כפיות שום כתוש שופרסל

כפית פפריקה שופרסל

כפית כמון שופרסל

2 כפות שמן זית שופרסל

פלפל שחור גרוס שופרסל

 

אופן ההכנה:

 הבצק:

  1. מערבבים את חומרי המרינדה עם קוביות האנטריקוט.
  2. משהים בקירור לילה, או לפחות 3 שעות.

המלית:

  1. על כל שיפוד משחילים חצי בצל, קוביות בשר וסוגרים בשתי עגבניות שרי.
  2. צולים על מחבת פסים או מנגל 2 דקות מכל צד.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס