שיפודי אונטריב בבירה ומרינדת דבש
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שיפודי אונטריב בבירה ומרינדת דבש

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות + לילה במקרר
  • מספר מנות: 4 מנות

מצרכים:

1 ק"ג אונטריב אנגוס שופרסל חתוך לקוביות


למשרה:

בקבוק בירה לבנה כהה
ענף רוזמרין
3 כפות סויה


לרוטב:

4 כפות דבש


להגשה: 

כרוב לבן
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית פרמיום

אופן ההכנה:
1. מניחים את קוביות האונטריב לילה שלם בקערה עם חומרי המרינדה.
2. משפדים את הנתחים על שיפודי מתכת או עץ.
3. את המרינדה שנשארה מעבירים לסיר ומוסיפים דבש. מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש קטנה כמה דקות עד לצמצום הנוזלים.
4. צולים את השיפודים על הגריל למידת עשיה אהובה (מומלץ מדיום).
5. רגע לפני שמוציאים את השיפודים מהאש, מברישים במעט מהרוטב, מניחים שוב על האש לצליה מהירה ומוציאים.
6. להגשה: מניחים את פרוסות הכרוב על גריל ומתבלים במלח גס. מורידים מהאש ומוסיפים מעט שמן זית ופלפל שחור גרוס.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס