דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שוקי עוף בציפוי פריך

מתכון לשוקי עוף מצופים מטוגנים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 120 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

קערת ערבוב

ווק לטיגון

מלקחיים

 

מצרכים:

8 יחידות של שוקיים עוף טרי פרימיום שופרסל (קילו/קילו וחצי)

2 כוסות קרם קוקוס שופרסל

1 כף שום גבישי במיכל שופרסל

1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל

1 כף כמון טחון במיכל שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

2 כוסות קמח חיטה לבן בהיר שופרסל

 

לטיגון עמוק:

1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

לטחינה:

1 צנצנת טחינה גולמית

1/4 כוס מיץ לימון שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

מים לפי הצורך

 

לסלט:

1 חבילת לקט כרוב לבן שטוף שופרסל

1/2 כוס מיץ לימון שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1/2 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את קרם הקוקוס עם שוקי העוף להשריה של כשעה.
  2. בקערה מניחים את הקמח עם התבלינים היבשים ומערבבים.
  3. לאחר ההשריה, טובלים את שוקי העוף בקמח המתובל.
  4. טובלים בשנית את שוקי העוף בקרם הקוקוס ולאחר מכן טובלים בשנית גם בתערובת הקמח המתובל.
  5. בווק מניחים את שמן הקנולה ומחממים.
  6. מוסיפים את שוקי העוף ומטגנים בטיגון עמוק עד להשחמה.
  7. בקערה מניחים את לקט הכרוב עם מיץ הלימון, השמן, המלח והפלפל ומערבים.
  8. בקערית מניחים את מרכיבי הטחינה ומערבבים.
  9. מגישים את שוקי העוף לצד סלט הכרוב והטחינה.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אנטי אייג'ינג

מתי מתחילים?

תכשירי האנטי אייג'ינג מסייעים בהאטה של תהליכי ההזדקנות של העור, ולכן מומלץ להתחיל להשתמש בהם עוד לפני הופעת הסימנים החיצוניים, כבר בשנות העשרים, אז מתחיל תהליך הזדקנות העור.