דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שבלולי פיצה

מתכון לשבלולי פיצה מבצק עלים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 20-15

אביזרים:

תבנית אפייה

נייר אפייה

סכין

לקקן/כף

 

מצרכים:

1 חבילת בצק עלים מרודד ומוקפא שופרסל

1 רסק עגבניות גדול שופרסל

2 כפות אורגנו שופרסל

200 גרם גאודה שופרסל - מגוררת

1 כוס חרוזי זיתים ירוקים שופרסל

 

לציפוי:

1 ביצה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. על משטח פותחים את בצק העלים ומחלקים לשניים.
  2. מורחים מחצית מרסק העגבניות על חצי עלה אחד ואת יתרת רסק העגבניות על חצי העלה השני.
  3. מפזרים על כל חצי עלה את גבינת הגאודה המגוררת ואת האורגנו.
  4. מפזרים את חרוזי הזיתים.
  5. מגלגלים כל חצי עלה לצורת רולדה ומהדקים את הסגירה.
  6. חותכים כל רולדה לפרוסות בעובי של כ-3 סנטימטר.
  7. מניחים את הפרוסות בתבנית מרופדת נייר אפייה.
  8. טורפים את הביצה ומברישים כל פרוסה בביצה הטרופה.
  9. אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס