דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רול תפוח אדמה אפוי עם פסטרמה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לרולדת תפוח אדמה אפוי עם פסטרמה

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 4

חומרים:

4 תפוחי אדמה מבושלים וקלופים

חבילת פסטרמה שופרסל

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות

מלח שופרסל פלפל שחור שופרסל

חצי כפית פפריקה שופרסל

חצי כפית כמון שופרסל

שמן זית שופרסל ביצה טרופה

גרעיני דלעת קלופים שופרסל

 

 אופן ההכנה:

  1. מרסקים את תפוחי האדמה למחית חלקה, מוסיפים 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל, משמנים נייר אפייה ומשטחים את המחית עליו.
  2. חותכים את הפסטרמה לחתיכות קטנות.
  3. מטגנים קוביות בצל עד להזהבה, מוסיפים תבלינים ואת קוביות הפסטרמה.
  4. מצננים, מניחים על המחית ומגלגלים לרולדה.
  5. מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה, מצפים בביצה וגרעינים.
  6. אופים 20 דקות בחום של 180 עד להשחמה.
  7. פורסים בשולחן בעת ההגשה

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

קרם הגנה נגד חום

משתמשת בפן, מחליק, מסלסל? זה הטיפ בשבילך

המכשירים החשמליים שעוזרים לנו כל כך הרבה בסידור ועיצוב השיער שלנו גם עלולים לפגוע בו, בעיקר בגלל החום שלהם. אבל אל דאגה, מריחת קרם ייעודי לפני השימוש מונעת את הנזקים.

אל תהיי במתח

טיפ למי שנוהגת לאסוף את השיער

קוקו מתוח אולי נראה מסודר ויפה, אבל זה מחליש את השיער ועלול לגרום לתלישה. לכן, מומלץ לאסוף את השיער באמצעות גומיית בד רכה ולא למשוך אותו יתר על המידה.