דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רול תפוח אדמה אפוי עם פסטרמה

מתכון לרולדת תפוח אדמה אפוי עם פסטרמה

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 4

חומרים:

4 תפוחי אדמה מבושלים וקלופים

חבילת פסטרמה שופרסל

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות

מלח שופרסל פלפל שחור שופרסל

חצי כפית פפריקה שופרסל

חצי כפית כמון שופרסל

שמן זית שופרסל ביצה טרופה

גרעיני דלעת קלופים שופרסל

 

 אופן ההכנה:

  1. מרסקים את תפוחי האדמה למחית חלקה, מוסיפים 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל, משמנים נייר אפייה ומשטחים את המחית עליו.
  2. חותכים את הפסטרמה לחתיכות קטנות.
  3. מטגנים קוביות בצל עד להזהבה, מוסיפים תבלינים ואת קוביות הפסטרמה.
  4. מצננים, מניחים על המחית ומגלגלים לרולדה.
  5. מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה, מצפים בביצה וגרעינים.
  6. אופים 20 דקות בחום של 180 עד להשחמה.
  7. פורסים בשולחן בעת ההגשה

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אנטי אייג'ינג

מתי מתחילים?

תכשירי האנטי אייג'ינג מסייעים בהאטה של תהליכי ההזדקנות של העור, ולכן מומלץ להתחיל להשתמש בהם עוד לפני הופעת הסימנים החיצוניים, כבר בשנות העשרים, אז מתחיל תהליך הזדקנות העור.

פילינג

גם לכפות הידיים

כדי לשמור על כפות ידיים מטופחות מומלץ לעשות להן פילינג פעם בשבוע. את הפילינג כדאי לעשות לפני שאת הולכת לישון ואחריו למרוח על הידיים קרם עשיר או אפילו את המסכה שאת משתמשת בה לפנים.