רול סושי סלמון, דניס ואבוקדו
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רול סושי סלמון, דניס ואבוקדו

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסושי ביתי

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 2 (לרול אחד של 8 חתיכות)

מצרכים

לאורז סושי:

כוס אורז לבן עגול זיפר

כוס מים

¼ כוס חומץ אורז אורגני גרין

2 כפיות סוכר

½ כפית מלח

 

לרול:

30 גרם סלמון טרי שופרסל

30 גרם דניס טרי שופרסל

רבע אבוקדו קטן

אצת נורי אורגנית, שופרסל גרין

 

לרוטב ספייסי מיונז:

3 כפות מיונז אמיתי שופרסל

כף סרירצ'ה

כפית פפריקה מתוקה משקית, שופרסל

 

להגשה

עירית קצוצה

וואסאבי

ג'ינג'ר

אביזרים

מחצלת גלגול

אופן הכנה:

1. מכינים אורז לסושי: מבשלים אורז במים 10 דקות. מניחים למנוחה ל-10 דקות נוספות.

2. מערבבים את האורז עם חומץ אורז, סוכר ומלח. פותחים את האורז תוך כדי ערבוב.

3. מכינים רוטב: מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.

4. מכינים את הרול: פורסים מחצלת גלגול ומניחים אצה כשצדה המחוספס פונה כלפי מעלה.

5. מרטיבים את הידיים ומניחים שכבה דקה ואחידה מהאורז על שני שליש מהאצה, על הצד המחוספס שלה, ואז הופכים את האצה כך שהאורז יפנה כלפי מטה.

6. חותכים את הדגים והאבוקדו לרצועות ומניחים את שלושתם במרכז האצה.

7. מגלגלים בעזרת מחצלת גלגול, חשוב להקפיד שהרול יהיה מהודק היטב כדי שלא יתפרק. מורידים את הקצוות וחותכים ל-8 חתיכות שוות.

8. מערבבים את חומרי הספייסי מיונז. מגישים את הסושי לצד ספייסי מיונז, וואסאבי וג'ינג'ר ומפזרים מעל למנה.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס