דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רולדת תפוח בדבש

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת פודינג עם תפוחים מקורמלים וקרם

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 50 דקות
  • מספר מנות: 8

אביזרים:

  • מגש אובאלי או צלחת מלבנית לרולדה
  • מיקסר ידני
  • לקקן
  • מזלג
  • תבנית תנור שטוחה
  • נייר אפייה

 

חומרים:

  • 3 ביצים שופרסל - מופרדות
  • 3 כפות סוכר דמררה שופרסל
  • 1 פודינג בטעם וניל שופרסל
  • קינמון לפיזור

למלית:

  • 4 תפוחים ירוקים - חתוכים לקוביות קטנות
  • 3 כפות סוכר דמררה שופרסל
  • 1/2 כפית קינמון טחון שופרסל
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה שופרסל
  • 1 כוס חלב שופרסל
  • 1 פודינג בטעם וניל שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
  2. מוסיפים את החלמונים ומקציפים שוב כחצי דקה.
  3. מוסיפים את פודינג הווניל ומקפלים.
  4. מקציפים שוב לדקה ומעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה.
  5. אופים בחום של 180 מעלות במשך 12 דקות.
  6. מוציאים את העוגה מהתבנית ומגלגלים את עם נייר האפייה.
  7. מניחים בצד לצינון.
  8. במחבת מבשלים את קוביות תפוחי העץ עם הקינמון והסוכר החום ומצננים.
  9. בקערה נפרדת מקציפים לקרם יציב את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג וניל.

 

הרכבת הרולדה:

  1. פותחים בזהירות את נייר האפייה עם העוגה.
  2. מחלצים את הנייר בזהירות מהעוגה.
  3. מורחים מן הקרם תוך הקפדה להשאיר רבע מהקרם לציפוי.
  4. מפזרים את התפוחים המבושלים תוך הקפדה להשאיר 3 כפות לציפוי.
  5. מגלגלים לרולדה ומצפים עם יתרת הקרם.
  6. מפזרים את יתרת תפוחי העץ ומעליהם מפזרים קינמון.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

קצרו את המקלחת

מקלחת ארוכה בחורף לא טובה לעור שלכם

מקלחת רותחת, כמו שרובנו אוהבים לעשות, מייבשת את העור ולכן מאוד לא מומלצת בעונה הקרה. בכל מקרה אל תוותרו על קרם לחות אחרי המקלחת.

בושם בודקים ישירות על העור

ככה תדעי מה הריח האמיתי שלו

בושם זהה יכול להריח שונה על נשים שונות, לכן אל תתפתי לקנות אוטומטית את הבושם שאהבת על אישה אחרת לפני שבדקת אותו על עצמך.