

מתכון לעוגת פודינג עם תפוחים מקורמלים וקרם
- דרגת קושי: בינוני
- זמן הכנה: 50 דקות
- מספר מנות: 8
אביזרים:
- מגש אובאלי או צלחת מלבנית לרולדה
- מיקסר ידני
- לקקן
- מזלג
- תבנית תנור שטוחה
- נייר אפייה
חומרים:
- 3 ביצים שופרסל - מופרדות
- 3 כפות סוכר דמררה שופרסל
- 1 פודינג בטעם וניל שופרסל
- קינמון לפיזור
למלית:
- 4 תפוחים ירוקים - חתוכים לקוביות קטנות
- 3 כפות סוכר דמררה שופרסל
- 1/2 כפית קינמון טחון שופרסל
- 1 שמנת מתוקה להקצפה שופרסל
- 1 כוס חלב שופרסל
- 1 פודינג בטעם וניל שופרסל
אופן ההכנה:
- בקערה מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
- מוסיפים את החלמונים ומקציפים שוב כחצי דקה.
- מוסיפים את פודינג הווניל ומקפלים.
- מקציפים שוב לדקה ומעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה.
- אופים בחום של 180 מעלות במשך 12 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתבנית ומגלגלים את עם נייר האפייה.
- מניחים בצד לצינון.
- במחבת מבשלים את קוביות תפוחי העץ עם הקינמון והסוכר החום ומצננים.
- בקערה נפרדת מקציפים לקרם יציב את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג וניל.
הרכבת הרולדה:
- פותחים בזהירות את נייר האפייה עם העוגה.
- מחלצים את הנייר בזהירות מהעוגה.
- מורחים מן הקרם תוך הקפדה להשאיר רבע מהקרם לציפוי.
- מפזרים את התפוחים המבושלים תוך הקפדה להשאיר 3 כפות לציפוי.
- מגלגלים לרולדה ומצפים עם יתרת הקרם.
- מפזרים את יתרת תפוחי העץ ומעליהם מפזרים קינמון.
בתאבון!