דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רולדת תמרים וקוקוס

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לגלילת תמרים וקוקוס

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 6

חומרים (עבור 10-15 מנות):

10-15 תמרי מג’הול אורגני גרין

1-2 כוסות קוקוס טחון שופרסל

2-3 כוסות מים חמים

 

לציפוי:

קוקוס טחון שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. מגלענים את התמרים, שמים בקערה, מכסים במים ומשרים שעתיים או עד שהתרככו מעט.
  2. מסננים, מעבירים למעבד מזון יחד עם הקוקוס וטוחנים היטב במספר פולסים, לתערובת אחידה. אם התערובת מרגישה רטובה מדי, מוסיפים עוד קצת קוקוס.
  3. מעבירים לקערה ומקררים את התערובת כשעה.
  4. מוציאים, מגלגלים לרולדה ועוטפים אותה בקוקוס, מעבירים למקפיא לכשעתיים.
  5. פורסים בהגשה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.

אל תהיי במתח

טיפ למי שנוהגת לאסוף את השיער

קוקו מתוח אולי נראה מסודר ויפה, אבל זה מחליש את השיער ועלול לגרום לתלישה. לכן, מומלץ לאסוף את השיער באמצעות גומיית בד רכה ולא למשוך אותו יתר על המידה.