דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רוטולו גבינות ופלפלים

מתכון לעלי לזניה ממולאים גבינות ופלפלים

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 70 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

כלי חרס עגול חסין חום

סכין נייר אלומיניום

 

חומרים:

1 חבילת דפי לזניה מצוננת שופרסל

2 מיכלי שמנת מתוקה שופרסל

100 גרם גבינת פרמז'ן שופרסל מגוררת

1 חבילת גבינת כנען

1 כפית אורגנו שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

2 גמבות אדומות חתוכות לקוביות קטנות

3 כפות שמן זית שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. טובלים את דפי הלזניה במים רותחים למשך 2-3 דקות.
  2. מערבבים בקערה את גבינת הכנען עם השום הכתוש, הגמבות, האורגנו, המלח ושמן הזית.
  3. מורחים פס נדיב של גבינה על כל עלה לזניה לרוחבו ומגלגלים כל עלה על המלית.
  4. לאחר הגלגול, חותכים ל- 2-3 חתיכות ומניחים בתבנית חסינת חום, משומנת במעט שמן זית כאשר החלק עם המלית מופנה כלפי מעלה.
  5. מכסים בשמנת ומפזרים מעל את גבינת הפרמז'ן המגוררת.
  6. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות כ- 20 דקות.
  7. לאחר מכן, מסירים בזהירות את נייר האלומיניום ומכניסים להשחמה לכ- 10 דקות נוספות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס