דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רוטב פסטו ביתי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לרוטב פסטו ביתי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 20

אביזרים:

מעבד מזון

צנצנת

 

מצרכים:

2 חבילות בזיליקום שופרסל

3/4 כוס שמן זית פרימיום שופרסל

5 שיני שום שופרסל

1/2 שקית צנוברים שופרסל

100 גרם גבינת פרמז'ן שופרסל - מגוררת

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. עד כמה שניתן, מסירים את עלי הבזיליקום מן הגבעול.
  2. במעבד המזון מניחים את כל המרכיבים.
  3. טוחנים את כל המרכיבים עד לקבלת מסה אחידה.
  4. מעבירים לצנצנת.
  5. שומרים במקרר עד להגשה.
  • מגישים לצד ספגטי או קרקרים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

שרפתם סיר? אל דאגה!

טיפ גאוני לניקוי סיר שרוף מבפנים

מלאו את הסיר במים, הוסיפו כף אבקת כביסה והרתיחו למשך 10 דקות. לאחר מכן כל השרוף יירד בקלילות ובלי צורך בשפשופים.