דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רוטב עגבניות שמתאים לכל תבשיל

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לרוטב עגבניות שמתאים לכל תבשיל

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 20

אביזרים:

סיר בישול עמוק

בלנדר מוט

צנצנת

 

מצרכים:

10 עגבניות - חתוכות לקוביות

2 כפיות שום כתוש שופרסל

1/4 כוס שמן זית פרימיום שופרסל

1/2 כוס עלי בזיליקום שופרסל

1 כף סילאן שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר עמוק מניחים את שמן הזית עם העגבניות והשום ומערבבים.
  2. מוסיפים את הסילאן, המלח והבזיליקום ומערבבים בשנית.
  3. מבשלים על אש נמוכה במשך כ-20 דקות.
  4. לאחר 20 דקות, מסירים מן האש.
  5. בעזרת בלנדר מוט טוחנים עד שמתקבלת מסה אחידה.
  6. מעבירים לצנצנת ומצננים.
  • שומרים בקירור.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

לפני שאתם עושים ספונג'ה

טיפ חשוב שימנע עוגמת נפש בהמשך

מתלבטים אם חומר לניקוי רצפות מתאים סוג הרצפה שיש לכם בבית? קראו היטב את המרכיבים ואת הוראות הדילול והשימוש.